opruimingen leegmaken ontruimingen

Het volledig leegmaken van inboedels

  • Home
  • /
  • opruimingen leegmaken
Bereikbaar
Ma - za: 08:00 - 17:00
Ons adres
Windmolenstraat 21, 2660 Antwerpen
Bel ons voor info
0465 41 92 52

huis leegmaken
zolder opruimen
kelder opruimen
tuinhuis opruimen
bij overlijden
magazijn opruimen
garage opruimen
bedrijfspand opruimen
appartement opruimen
studentenkot opruimen
seniorenwoning opruimen
inboedel leegmaken
huis opruimen

opruimingen

U verhuist en neemt niet alles mee? Wij maken alles leeg en nemen alles mee. Al het puin of afval wordt door ons verder gesorteerd en naar het containerpark of het recyclagebedrijf gebracht. Wij zorgen voor een wettelijke verwerking van het afval. Wij zijn OVAM geregistreerd.
inboedel ontruimen
inboedels leegmaken

Leegmaken - ontruimen

Soms moeten er kamers of hele woningen of hele magazijnen worden leeggemaakt of ontruimd. Wij denken aan het ontruimen van de inboedel na een overlijden. Het ontruimen van een studentenkot. Het leegmaken van loodsen en opslagplaatsen. Een tuinhuis dat moet afgebroken worden en meegenomen.

1

km per jaar

1

Uitgevoerde werken

1

Regio Antwerpen

OudIjzer Man onze troeven

Wij hebben jarenlange ervaring in het vak. Wij hebben een netwerk van vakmensen waardoor wij zowel kleine werken als grote werken aankunnen. Wij zijn een betrouwbare partner. Wij zijn OVAM gecertifieerd. Wij werken met respect voor uw goederen. Met 2o jaar expertise en honderden tevreden klanten kan u zeker zijn van een professioneel resultaat.

Wij zijn 6 dagen op 7 bereikbaar. U kan ons bellen 0465 41 92 52, mailen ophalen@oudijzerman.be, u kan naar onze Facebook pagina gaan en ons bereiken via Facebook messenger of via What's App. Of een bericht laten via het contactformulier, onze website slaapt nooit.

Wij reageren snel op al uw (aan)vragen.

Leegmaken van woningen, huizen, appartementen, garages, magazijnen, loodsen, kantoren, bedrijfspanden, studentenkoten, opslagruimten, kelders, zolders.

huis leegmaken

Huis leegmaken

Als opruimfirma maakt het voor ons niet uit hoe groot uw huis is. Wij halen alles leeg van de zolder tot de kelder tot het tuinhuis of de garage. Wij maken al de kamers leeg of al de gevraagde kamers. Indien er veel wordt weggegooid dan wordt er een container geplaatst.
zolder opruimen

Zolder of kelder opruimen

Er staan nog schilderijen van de overgrootnonkel op de zolder of in de kelder? Oud Ijzer Man maakt alles leeg. Volledige ontruiming van alle zolders en kelders. Wij behandelen alle spullen met respect. U gaat terug plaats krijgen in uw woonst.
tuinhuis opruimingen

Tuinhuis opruimen

Een tuinhuis opruimen of andere bijgebouwen, kan betekenen het volledig leeghalen hiervan. Soms bij stormschade kan uw tuinhuis ingezakt zijn of beschadigd zijn. Soms is een volledige ontruiming dan de beste oplossing. Wij ontruimen volledig en voeren het afval af.
Oud Ijzer Man gespecialiseerd in het leegmaken van

Kantoren

Huizen

Zolders / Kelders

Magazijn

Garages

Studentenkoten

Bedrijfsgebouw

Opslagplaats

Depot

Soms is het niet altijd even gemakkelijk om iets leeg te halen. Uit ervaring spreken we bijvoorbeeld over het overlijden van een persoon. Een senior die naar een rusthuis verhuisd en niet alles kan meenemen. U mag op ons rekenen dat wij alles zullen ontruimen en opruimen. Hou er wel rekening mee dat wij leegmakers zijn en geen tweedehandsverkopers of een veilingshuis. Wij zorgen dat ALLES weg kan. Verkopers nemen alleen mee wat ze interessant vinden en laten u dan toch nog met een hele partij aan dingen zitten.

Bel ons vrijblijvend 0465 41 92 52

Leegmaken en opruimingen voor particulieren en bedrijven

loods leegmaken

Magazijn of loods

Verhuist uw bedrijf? En gaat niet alles van het oude naar het nieuwe magazijn mee. Contacteer ons dan voor meer info. Wij plannen dit zorgvuldig in op de door u gewenste datum. Bij grote werken zijn correcte afspraken nodig van beide partijen. Vertrouw op onze jarenlange ervaring en op ons netwerk van vaklieden.
garage leegmaken

Garage

Tegenwoordig wordt bij vele mensen de garage gebruikt als opslagruimte. De auto blijft buiten staan en de berg in uw garage groeit alleen maar aan. Je houdt van alles en nog wat bij. U houdt misschien een garageverkoop maar blijft met de helft zitten. Bel ons, wij komen langs en maken uw garage leeg.
kantoor opruimen

Kantoren

U heeft als bedrijf geen tijd. Uw medewerkers zijn dit type van werk niet gewoon. Contacteer ons voor een vrijblijvende prijs om alles leeg te maken. Kantoren leegmaken is iets wat wij op regelmatige basis doen. Wij zorgen dat leeg ook leeg is. Alle materialen zullen volgens de milieuregels worden verwerkt.
appartement ontruimen

Appartement

Wij ruimen het appartement volledig op op de afgesproken datum. Wij zorgen dat al uw spullen en goederen naar het containerpark of het recyclagebedrijf geraken. Bij een opruiming uit een appartementsgebouw moet u ook denken om de syndicus op de hoogte te stellen. Soms kan niet alles met de lift worden leeggemaakt.
sutdentenkot leegmaken

Studentenkot

Bij intrek, of wanneer zoon- of dochterlief het kot verlaat, het studentenkot, dan geraken de spullen soms niet meer in de wagen. Sommige dingen zijn ook versleten. Wij ruimen alle studentenkoten op. Bij studentenkoten is het soms hecticsch omdat u voor een bepaalde datum wegmoet. Maar gebruik van onze "leegmaakdienst".
ontruiming rusthuis

Verhuisd naar het rusthuis

Als senioren verhuizen naar een rusthuis kunnen ze niet alles meenemen. Wij kunnen dan een volledige of gedeeltelijke ontruiming doen van het huis of appartement. Er wordt dan correct afgesproken wat weg moet. Bij verkoop van de ouderlijke woning kan natuurlijk ook voor een volledige opruiming worden gekozen.